Portretfotografie

De fotoshoot voor een portretfotografie duurt ongeveer een uur. In dit uur wordt gebruik gemaakt van verschillende achtergronden en is er de mogelijkheid om je twee keer om te kleden. Ook de shoots voor gezinnen (tot 5 personen) en de newbornshoots vallen hieronder.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Of het nu om één persoon gaat of om een heel gezin of familie. Vanuit een ontspannen sfeer krijg je veel betere foto's.

Bij een portretshoot worden 20 foto's in lage resolutie en met watermerk aangeleverd en 1 foto naar keuze in hoge resolutie.

 

Shortshoot

De shortshoot (1 persoon) is ideaal om een mooie zakelijke/social media profielfoto te krijgen. De shoot duurt ongeveer 15 minuten. In deze 15 minuten wordt gebruik gemaakt van één achtergrond naar keuze en kan er niet omgekleed worden. Er kunnen echter wel veel foto's worden geschoten zodat er genoeg keuze is om de mooiste foto eruit te halen.

Bij een shortshoot worden rond de 3-5 foto's in lage resolutie en watermerk aangeleverd.

 

Shortshoot gezinsfoto 

Wilt u wel een familiefoto, maar hoeft u niet een foto van iedereen afzonderlijk, dan is de shortshoot familiefoto een mogelijkheid. Er worden dan verschillende foto's gemaakt van het gehele gezin of familie (5 stuks). Hiervan kan er één worden uitgekozen die in hoge resolutie wordt aangeleverd. Deze kan worden afgedrukt op canvas.

Newbornshoot

Momenteel worden er geen newbornshoots aangeboden ivm drukke werkzaamheden.

Boudoirshoot
Bij de boudoirshoot gaan we voor de foto's waar ieder lichaam het mooist uitkomt. Dit is een uitgebreide shoot waar we spelen met licht en houdingen en waar je zelf veel inbreng hebt. 
Bij deze shoot worden 10 a 15 foto's in lage resolutie aangeleverd waarbij 1 foto naar keuze in hoge resolutie inbegrepen is.

 

Dierenshoot (paarden)

Bij de dierenshoot standaard zijn naar gewenst portretfoto's, standfoto's en actiefoto's meegenomen. Bij de shoot worden 20 foto's in lage resolutie aangeleverd waarbij 1 foto naar keuze in hoge resolutie is inbegrepen.